مخترع بیتکوین پیدا شد
تاریخ نشر:باسمه تعالی
در بین مردم مشهور است که فردی ژاپنی به نام Satoshi Nakamoto ایده اولیه ارز دیجیتال، یا cryptocurrency، را داده است؛ و این ارزها بر اساس یک الگوریتم متنباز، و سیستم حفظ اطلاعات غیرمتمرکزی که قابل هک کردن نیست، مدیریت میشود.
در سالهای گذشته افراد مختلفی ادعا کردهاند که مخترع واقعی ارزهای دیجیتال هستند؛ و نام Satoshi Nakamoto فقط یک نام مستعاری بوده که برای حفاظت خود انتخاب کرده اند. از میان این افراد میتوان James Bilal Kahil Caan پاکستانی و Craig Wright استرالیایی را نام برد. حتی شبکه BBC مصاحبه چند سال پیش فرد اخیر، که در آن چنین ادعایی کرده، را پخش کرده است.
لینک زیر مدارکی را نشان میدهد که خلاف این ادعا را ثابت میکند. اولاً Patent رسمی ارزهای دیجیتال به Philip J. Venables و Paul Walker از مدیران بانک Goldman Sachs اعطا شده، و Venables ادعا کرده که مخترع اولیه آن بوده است. درواقع این Patent به معنی این است که حقوق معنوی بیتکوین و دیگر ارزهای دیجیتال در واقع متعلق به بانک Goldman Sachs است. آقای Venables در زمانی که مشاور رسمی اوباما بود، این Patent به نام او ثبت شد.
یکی از کسانی که در توسعه اولیه الگوریتم نقش داشته، ادعا میکند که این الگوریتم از آنها دزدیده شده و به نام دیگران ثبت شده است. به علاوه ادعای مدیریت غیرمتمرکز هم فقط یک دروغ است. تمام این سیستم یک حقهبازی بزرگ است و مدیریت مرکزی آن در دست بانک Goldman Sachs بوده، و این بانک میتواند هر بیتکوینی را بدون رضایت صاحبش انتقال دهد. شاهد این مدعا تعداد بالای هکهایی است که رخ میدهد. موارد متعددی بوده که هزاران بیتکوین mine شده در یک لحظه دزدیده شدهاند و هیچ مرجع قانونی برای پیگیری و محاکمه عاملین آن وجود ندارد. همه این دزدیها توسط خود بانک مذکور انجام میشود، چون کل سیستم تحت مدیریت آنها است.
ارزهای دیجیتال مانند بیتکوین ابزاری است که گلوبالیستها برای پیشبرد برنامه نظم نوین جهانی خود درست کردند. در نهایت نیز از آن برای خالی کردن جیب مردم دنیا استفاده میکنند.
ایده ارزهای دیجیتال تنها کسانی را تحت تأثیر قرار میدهد که یا با ریاضی و مهندسی آشنایی ندارند، و یا دنبال کلاهبرداری هستند . آشنایی با این علوم و فنون به انسان کمک میکند تا به پوشالی بودن این ایده پی ببرد.
[1] Goldman Sachs is the Creator of Bitcoin https://aim4truth.org/2019/08/20/goldman-sachs-is-the-creator-of-bitcoin/
با سلام.
تا جایی که من درباره الگوریتم بیت کوین خوندم، مدیریت غیر متمرکز لااقل در الگوریتمش وجود داره.
اون هکهایی هم که شما میفرمایین، از طریق سرقت کلید خصوصی رخ داده و اشکال نه الگوریتم که به حفاظت از کامپیوترهای افراد برمیگرده.
اینکه ساتوشی ناکاماتوی واقعی کی هست، بیشتر گمانه زنی ها از NSA خبر میدادن، اما بانک گلدمن ساکس هم بعید نیست.
بهر ترتیب ارزهای دیجیتال اختراع هرکسی که بود، بزرگان زرسالار جهان و بانکهای مرکزی دنیا با دیده تردید عمیق بهش نگاه کردن و خیلی اجازه پر و بال گرفتن رو بهش ندادن.
ضمن عرض سلام،
ادعای فرد مصاحبه شونده در لینک فوق این است که کل الگوریتم بلاکچین قابل هک است و اصلا نیازی به کلید خصوصی افراد نیست.
اینکه اصل روش از نظر تئوری ناقص است و یا بقول معروف implementation نرمافزاری آن تعمدا ایراد دارد، را نمیدانم
واقعیت اینه که خیلی از افرادی که از این سیستم استفاده میکنند، اطلاعات فنی خوبی ندارند و حفاظت و امنیت سیستمها و کلید خصوصیشون که در نرم افزار کیف پول قرار داره جدی نمیگیرن. به همین دلیل ممکنه با ترفندهای ساده ای مثل کاشتن نرم افزار جاسوس در سیستم به کلید خصوصیشون رسید و رسیدن به کلید خصوصی همانا و سرقت پول هم همان. کلیدهای خصوصی هم اعدادی تصادفی و نسبتا بلند اند(۲۵۶ بیت) که قابلیت حفظ کردن ندارند و در جایی در کامپیوتر ذخیره میشن. مث رمز کارت اعتباری نیستند که بشه در حافظه ذهن سپردشون و حفاظت ازش هم به همین دلیل راحت باشه.
ادعا؟ خب چرا فقط ادعا کرده؟ سخت است که بره یه میلیون بیتکوین کیف پول ساتوشی رو ورداره و دنیاشو آباد کنه؟
بیتکوین عملکردش برای اهل فن واضحه و دهساله که خودش رو نشون داده و این همه استاد و دانشجوی دکترا روی تهدیدات احتمالی و بهبودهای بیتکوین کار کردند.
گلدمن ساکس این کار را برای خودش میکند. در این سالها شرکتهای سرمایهگذاری بودند که دهها یا صدها هزار بیتکوین را مدیریت میکردند و یکباره همه کیف پول آنها به دیگران منتقل شد.
حرف شما مثل این است که بگوییم «اگر همه میدانند که قاچاق واد مخدر سودآور است، چرا خودشان قاچاق نمیکنند؟»
دلیلش واضح است. چون مونوپولی دارد و در هر دومورد سیا با لشگر آدمکشهایش از مونوپولی خودشان حفاظت میکند.
جماعت دانشگاهی هم سر کار هستند.
سلام یه جا اینو شندیم نظرتون چیه در موردش
"🔹 المانیتور به نقل از منابع دیپلماتیک فاش کرد پس از سرنگونی پهپاد آمریکایی، ارسال پیامهایی از سوی عربستان، امارات و رژیم صهیونیستی ترامپ را در لحظه آخر از حمله به ۳ نقطه در ایران منصرف کرد.
🔹 به نوشته المانیتور، در آن پیامها درباره «پاسخ قدرتمندانه» ایران به حمله نسبتا جزئی آمریکا ابراز نگرانی شده بود."
توی کانال روشنگری دیدم حرفاش برعکس حرفای شماست
ضمن عرض سلام و تشکر،
شخصا از اینکه کسی برعکس من حرف بزند، ولی حرفهایش مستند باشد، استقبال میکنم.
حالا هی شما اطلاعات بده. عزی دل سود خیلی ها تو این دلالی هاست. خوب معلومه همچین کامنتاییی پس میگیری 😃😃😃