دستکاری آب و هوا بوسیله HAARP فقط جنگ روانی است
تاریخ نشر:باسمه تعالی
در مقاله پیش بحث درباره جنگ روانی قدرتهای جهان برای تسخیر ذهن انسانها را شروع کردم. هدف این جنگهای روانی این است که تصویری را که آنها از قدرت نظامی، علمی و حتی اخلاق و فرهنگ خود مایل هستند دیگران داشته باشند، به ارزانترین وجه ایجاد کنند. در ادامه بحث قصد دارم مثال هایی از این جنگ روانی را یک به یک بررسی کنم. اولین مورد تصویری است که خود غربیها مایل هستند در ذهن دیگران ایجاد کنند که آمریکا توان ایجاد خشکسالی و یا سیل و توفان و حتی زلزله در هر نقطه ای از عالم را دارد.
قاعدتا تا کنون خبرهای زیادی درباره تلاش آمریکا برای کنترل آب و هوا شنیده اید. هدف رسمی اعلام شده از پروژه هارپ (High Frequency Active Auroral Research Program) دستکاری در آب و هوا نیست. اما افراد و سایتهای به ظاهر آزاد اندیش و افشاگری وجود دارند که به پخش خبر درباره کاربردهای نظامی آن مشغول هستند. شاید در نگاه اول کار آنها مخالفت با امپریالیسم به نظر آید، اما در اصل آنها پروپاگاندایی که خود آمریکاییها از طریق رسانه های رسمی خود نمیتواند پخش کنند را تبلیغ میکنند. نتیجه این پروپاگاندا این بوده که بسیاری از مردم، حتی انقلابی ها، آمریکا را قادر به دستکاری در آب و هوا و ایجاد خشکسالی و یا سیل و توفان میدانند. در حالی که چنین توانی را ندارند.
هربار که توفانی شدید، حتی در خود آمریکا، رخ میدهد سایتهای زیادی پیدا میشوند که آنرا نتیجه آزمایش سلاح های آمریکایی میدانند و ادعا میکنند که ارتش برای تست توان خود در ایجاد توفان در خاک دشمن، امواجی را به طرف هسته توافان هدایت کرده تا با ایجاد رزونانس، آنرا از یک طوفان معمولی به یک توفان کلاس 5 تبدیل کند. یا وقتی که در کره شمالی برای چند سال خشک سالی شد، همه آنها ادعا میکردند که آمریکا با استقرار سازه دریایی ذیل که در واقع رادار است، ابرها را از آسمان کره دور میکند تا آنجا باران نیاید. یا وقتی که در هائیتی زلزله شد، این زلزله را نتیجه تمرکز امواج این سلاح ها و ایجاد رزونانس در لایه های زیرین زمین در آن ناحیه معرفی کردند و حتی این ادعا از دهان افرادی مانند هوگو چاوز هم شنیده شد. در حالی که همه این ادعاها فقط جنگ روانی خود غربیها است.
هرچند تلاش آمریکا برای آزمایش این سلاح ها و ایجاد مراکز متعدد در دنیا برای ارسال امواج فوق العاده قوی با فرکانس های دلخواه به طبقات بالایی جو جهت تست توان تاثیرگذاری بر روی آب و هوا، امری واقعی است؛ اما واضحا چنین چیزی نمیتواند به کنترل آب و هوا منجر شود. نتیجه آزمایشات آمریکایی ها تا کنون فقط ایجاد اغتشاش های موقتی و محدود در الگوی هوا است و بعضا نتایج این اغتشاش ها خلاف آن چیزی بوده که قصد آن را داشته اند.
فرض کنید در کنار یک دریاچه نشسته اید و با زدن دست خود در آب، بتوانید چند موج کوچک ایجاد کنید. اگر بخواهید با ایجاد امواج نقش دلخواه خود را بر روی آب ترسیم کنید، موفق به این کار نخواهید شد. طبیعتا این تلاش شما هیچگاه به ایجاد سونامی هم تبدیل نخواهد شد. مسئله آب و هوا معادله ای با هزاران مجهول است و بشر حداکثر بتواند چند پارامتر را در این معادله دستکاری کند. بسیاری از عوامل تاثیرگذار بر آب و هوا هنوز به درستی شناسایی نشده اند، چه رسد به اینکه بخواهند این عوامل را تحت کنترل درآورند. مثلا تاثیر شگرف جریان گلف استریم بر آب و هوا، به دلیل اغتشاشاتی که اخیرا در آن پیدا شد، به تازگی کشف شده است. این جریان آب گرم که از خلیج مکزیک از نواحی نزدیک به خط استوا به طرف اروپا جریان دارد، باعث جلوگیری از سرمای شدید زمستانی در اروپا میشود. اغتشاشاتی که در سالهای اخیر در این جریان به وجود آمد، باعث توفانهای سهمگین زمستانی و سرمای شدیدتر از معمول در چند سال گذشته شد. گلف استریم رودخانه آب گرمی است که در سطح اقیانوس جریان دارد و بسیاری از این قبیل جریان ها که در عمق اقیانوس جاری هستند، اصلا برای بشر شناخته شده نیست، چه رسد به اینکه بخواهد روی کنترل آن فکر کند.
لذا تصور اینکه بشود با ارسال امواج به یونوسفر، الگوی آب و هوا در یک منطقه را عوض کرد و جلوی تشکیل ابر در آسمان یک کشور را برای سالهای متمادی گرفت، قطعا پروپاگاندا است. به فرض محال که چنین کاری عملی باشد، به خاطر وابستگی همه عوامل تاثیرگذار در آب و هوا به هم، قطعا تاثیرات سوئی نه فقط بر کشورهای همجوار، بلکه بر کل عالم میگذارد که پیش بینی آن عملی نیست. حتی در نهایت ممکن است به نتیجه ای عکس آن چیزی که از اول برنامه ریزی شده، منجر شود.
ویدئویی عجیب که وقوع زلزله در ایران را قبل از وقوع پیشبینی کرده است
این ویدئو قبل از وقوع زلزله ۱۲ نوامبر ۲۰۱۷ منتشر شد. در دقایق ۱:۰۶ الی ۱:۳۰ میگوید آمریکا از طریق تکنولوژی هارپ در ایران زلزلهای ایجاد میکند:
https://www.youtube.com/watch?v=_U5xKXTYd9c
و نیز بنگرید به این وبسایت:
https://www.minds.com/TotalEclipse
ویدئوی فوق در ساعت ۱۷:۲۸:۲۷ دوازدهم نوامبر ۲۰۱۷ به وقت UTC در یوتیوب منتشر شد. زلزله در ساعت ۱۸:۱۸ دوازدهم نوامبر به وقت UTC رخ داد یعنی ۵۰ دقیقه پس از انتشار ویدئوی فوق.
نظر شهردار آنکارا هم جالب است!
http://www.arabnews.com/node/1114131/middle-east
با سلام و عرض تشکر از مطالبی که فرمودید،
درباره این موضوع خیلی زیاد بحث شده و حتی فردی که ویدیو را تهیه کرده بود اذعان میکند که این مطلب را از قدیم به یاد دارد. یعنی آنچه گفته افشاگری درباره یک عملیات نظامی نبود.
قبلا در مقاله دیگری درباره اینکه چنین سناریوهایی در تاکتیکهای نظامی بررسی میشود، نوشته بودم.
اگر کسی از زلزله به عنوان سلاح در مقابل ایران بخواهد استفاده کند، باید یک بمب اتمی قوی را روی خط گسل تهران در عمق چندصد متری زمین منفجر کند. این کار احتمال دارد باعث شود که گسل فعال شده و زلزله ای بزرگ را به دنبال داشته باشد. ولی احتمال این هم وجود دارد که زلزلهای کوچک رخ دهد و همین اتفاق باعث شود که زلزله بزرگی که همه ما سالها انتظار آن را داریم، تا صد سال دیگر هم رخ ندهد.
یعنی هیچ تضمینی در موفقیت این کار نیست و احتمال موفقیت چنین تاکتیکی زیر ۵۰ درصد است. اگر زلزله اخیر در حط مرزی حاصل استفاده از هارپ باشد، خود همین مطلب نشان میدهد که احتمال اینکه نتیجه قابل توجهی از این کار گرفته شود پایین است. چون هرکسی که بخواهد به ایران ضربه بزند، باید تهران را هدف بگیرد تا حدود یک میلیون خانه در اثر زلزله تخریب شود و کل کشور برای چند سال گرفتار مسائل داخلی شود. اگر هدف تهران باشد ولی در سرپل ذهاب زلزله رخ دهد، یعنی که انتظار نتیجه قابل توجهی از استفاده از هارپ نباید داشت.
سلام
نظر شما در مورد رادار X-Band و ارتباط آن با تغییرات آب و هوایی چیست؟ ظاهراً آمریکا و ناتو به بهانه ایجاد «سپر موشکی» علاوه بر لانچر موشکهای تاد و پاتریوت، این سامانه راداری را نیز به همراه این پدافند در منطقه خاورمیانه مستقر کرده است.
ضمن عرض سلام
رادار X-Band همین چیزی است که عکس آن در فوق آمده و کاربرداصلی آن در تشخیص موشکهای بالستیک و شناسایی کلاهک جنگی واقعی از decoy است.
امروزه برای به اشتباه انداختن سپر دفاعی ضد موشکی، موشکهای بالستیک بین قارهای چندین کلاهک حمل میکنند که بعضی از آنها فقط برای این است که سپر دفاعی را خسته یا overwhelm کنند.
فرض کنید کل توان سپر دفاعی این باشد که همزمان ۴۰ کلاهک را بتواند رهگیری کند. اگر ۲ موشک اول شلیک شود که هر کدام ۲۰ کلاهک داشته باشند، کل توان دفاعی باید درگیر همان دو موشک شود. بعد موشکهای بعدی بدون مشکل میتوانند مسیر خود به سمت هدف را پیگیری کنند.
کار ادعایی این رادار این است که میتواند کلاهک واقعی را از کلاهک تقلبی یا آشغالهایی که برای کور کردن رادار پخش شده، تشخیص دهد.
البته هنوز مشکل هدف قرار دادن موشک با ضد موشک سرجای خود باقی است و بعید است بیش از ۲۰ درصد موفق باشد.