آیا جراحی پلاستیک میتواند کلاه برداری محسوب شود؟
تاریخ نشر:باسمه تعالی
فکر نمیکنم کسی با ترمیم های ساده چهره مثل برداشتن یک خال مشکل داشته باشد، اما وقتی به اینجا میرسد که کل ظاهر فرد عوض بشود، مطلب چیز دیگری است. دعوایی که بین یک زن و شوهر چینی در دادگاه مطرح شد، میتواند به روشن کردن موضوع کمک کند:
ظاهرا خانمی که ظاهر زشتی داشته، با حدود 100 هزار دلار خرج و انجام جراحی های پلاستیک متعدد، توانسته بود ظاهر زیبایی برای خود ایجاد کند. اما پس از ازدواج هر سه بچه ای که به دنیا آورده، بسیار زشت بودند. پدر که بچه ها را نه شبیه خود میبیند و نه شبیه مادر، به آزمایش DNA رو می آورد و بر او ثابت میشود که پدر بچه ها خود اوست. بعد از مدتی تفحص درمی یابد که همسرش با انجام جراحی توانسته چهره زشت خود را عوض کرده و خود را زیبا نشان دهد. زشت بودن فرزندان آنقدر برای پدر آزار دهنده بوده که باعث اختلاف و جدایی این زوج میشود و به دادگاه شکایت میکند که اگر میدانست که همسرش زشت بوده و فرزندانی زشت از او به دنیا خواهد آمد، ازدواج نمیکرد و لذا طلب جبران خسارت میکند.
ظاهرا از حدود 10 سال پیش دعوای آنها در دادگاه مطرح بوده تا بالاخره سال گذشته دادگاه زن مطلقه را به خاطر مخفی کردن سابقه زشت خود به پرداخت 120 هزار دلار محکوم میکند.
قطعا قاضی نمیتوانست این مرد را به خاطر احمق بودن ویا اینکه بچه های خود را از داشتن خانواده ای سالم و نعمت داشتن همزمان پدر و مادر محروم کرده، محکوم و یا حتی سرزنش کند. اساسا این گونه موارد را نمیشود در دادگاه های بشری مطرح کرد، هر چند که غلط بودن آن بر همه واضح باشد. دلیل آن هم این است که اگر قرار باشد مردم را به جرم احمق یا نامرد بودن محکوم و مجازات کنند، کسی سالم باقی نمیماند.
گر حکم شود که مست گیرند در شهر هر آنچه هست گیرند
مشروح این ماجرا را میتوانید در این لینک و این لینک مرور کنید.
این ماجرا را از آن جهت در اینجا ذکر کردم تا بر این مطلب تاکید کنم که اینگونه اختلافات و دعواهای حقوقی در همه ملتهای دنیا رخ میدهد و اختصاص به ما ندارد.
سلام
با تشکر
با سلام،
از لطف و عنایت جنابعالی متشکرم.
اگر مطلبی به نظرتان مفید آمد، اگر در فیس بوک یا توییتر حساب دارید، لطف بفرمایید آنرا like کنید و یا با twitter به مستمعین خود ابلاغ کنید.
مسعود