درباره حذف ۴ صفر از پول ملی ایران
تاریخ نشر:باسمه تعالی
از دوران ریاستجمهوری احمدینژاد بحث درباره حذف ۴ صفر از پول ملی ایران و تغییر نام آن در جریان بود. اخیراً بحث درباره این موضوع خیلی جدی شده، کارشناسان اقتصادی و سیاسی هم درباره مزایا و عواقب این کار زیاد بحث کردهاند. اما نکته عجیب این است که هیچکس درباره علت اصلی این کار و شرایط جهانی که چنین تغییراتی را لازم کرده است، روشنگری نمیکند.
اظهارنظرهای کارشناسی که مشاهده کردهام، من را به یاد حکایت فیل در تاریکی مولوی انداخت. در این داستان هر کسی وارد اتاق میشد و به یک عضو از فیل دست میزد و برمیگشت و براساس تجربه خود شرحی از فیل ارائه میکرد، که به هیچوجه فیل را توصیف نمیکرد. تا وقتی هم که هوا روشن نشد و مردم به چشم خود فیل را ندیدند، کسی با توصیفات آن افراد واقعیت فیل را درک نکرد.
واقعیت چیست؟
تمدنهای زیادی را در تاریخ میتوان مثال آورد که رشد شیطانپرستی در آنها منجر به نابودی کل تمدن شده بود. مثلا درباره تمدن ازتکها چنین میگویند که رشد عقاید شیطانی و قربانی انسان در مقیاس زیاد، این تمدن را از بین برد.
آن چیزی که درواقع در دوره رنسانس رخ داد، به حاشیه رفتن ادیان توحیدی و قدرت گرفتن عقاید شیطانی در غرب بود. در چند صد سال اخیر این گروهها توانستند بر همه ارکان قدرت و اقتصاد غرب، و به تبع آن بخش بزرگی از دنیا، تسلط پیدا کنند. راهاندازی جنگهای جهانی، تبلیغ برای داشتن فرزند کمتر، کاهش جمعیت دنیا، گسترش بیماریهایی مانند ایدز از طریق واکسیناسیون، و امثالهم، ترفندهایی بود که پیروان شیطان برای پیشبرد برنامه قربانی انسان خود بکار بردند. در زمینه اقتصادی نیز روچیلدها با ایجاد شبکههای بانکی، ارزهای بدون پشتوانه ملی بسیاری از کشورهای دنیا را کنترل میکردند.
تحول بزرگی که انقلاب اسلامی ایران در ۴۰ سال پیش ایجاد کرد، این بود که گرایش به ادیان الهی در کل دنیا را باعث شد؛ و بازگشت مسیحیت به صحنه سیاسی، در روسیه و آمریکا و برزیل، و بسیاری کشورهای دیگر، را به دنبال داشت. روسیه جدید خواهان بازسازی امپراطوری روم شرقی ارتدکس است و اوانجلیکالیستهای آمریکا نیز بدون ترس و واهمه از عقاید دینی خود صحبت میکنند. به عنوان نمونه وزیر خارجه آمریکا هیچ ابایی از ابراز اعتقادات مذهبی خود ندارد و به راحتی آن را بیان میکند؛ در حالی که چنین چیزی در دهههای گذشته امکان نداشت.
اتفاق دیگری که در سالهای اخیر افتاد، انفجار اطلاعات و ظهور اینترنت بود. مجموع این شرایط باعث شده که دامنه سلطه گروههای شیطانی بر دنیا برای همه روشن شود؛ و در کنار آن عزم و اراده مقابله با آنها وجود داشته باشد. به همین دلیل اتحادیهای در سطح دنیا تشکیل شده تا بساط این گروههای شیطانی را جمع کنند.
این گروههای شیطانی از جمله روچیلدها، ملکه انگلیس و واتیکان و شبکههای فراماسونری، هنوز برای بقای خود، و یا حداقل نگه داشتن سهم مختصری، در حال تلاش هستند. تلاش برای راهاندازی جنگ جهانی، گسترش بیماریهای واگیردار، انجام عملیات false flag، راهاندازی جنگ صلیبی، همه جزء شگردهای این گروهها برای بقا است. اینکه چقدر ترفندهای این شیطانپرستها موفق باشد، هنوز معلوم نیست. اما آنچه مشخص است این است که هیچکدام از این ترفندها بقای آنها را تضمین نخواهد کرد؛ و شبکههای بانکی روچیلدها منهدم شده، سیستم مالی جدیدی در دنیا برقرار خواهد شد.
در این سیستم مالی جدید، ارز همه کشورها باید پشتوانه داشته باشد و نحوه تسعیر ارزها باید بر اساس یک ارزش واقعی تعیین شوند. گذار از سیستم مالی موجود به سیستم جدید، قاعدتاً با فروپاشی بازارهای مالی کلید خواهد خورد؛ تا زمینه روانی برای چنین تغییری ایجاد شود. دیگر بحث بر سر اصل قضیه نیست،بلکه تلاش کشورهای مختلف این است که به نحوی این فروپاشی را مدیریت کنند که بیشتر سود ببرند. مثلاً سقوط ارزش دلار آمریکا، این امکان را برای این دولت فراهم میکند که دهها هزار میلیارد دلار بدهی خارجی خود را براحتی بازپرداخت کند.
درباره آینده سیستم مالی جهانی بحثهای زیادی در جریان است و نامهای متعددی از سیستمهای پیشنهادی را شخصاً شنیدهام. اینکه کدام یک از این سیستمها در نهایت مورد توافق دنیا خواهد بود، شخصاً نمیتوانم اظهار نظر کنم.
بانک مرکزی ایران یکی از بانکهایی بود که تحت مالکیت روچیلدها قرار داشت. بعد از انقلاب نیز هیچ تغییری در سیاستهای کلی این بانک، و بقیه سیستم بانکی در ایران، داده نشد؛ و این سیستم ربوی و ارز بدون پشتوانه، به همان صورت سابق ادامه یافت. با فروپاشی امپراطوری بانکی روچیلدها و برقراری سیستم مالی جدید در دنیا، دیگر جایی برای ریال بدون پشتوانه تحت کنترل روچیلدها باقی نخواهد ماند و ایران باید ارزی با پشتوانه را جایگزین کند. از اینکه پشتوانه ارز جدید چه خواهد بود، هنوز خبر دقیقی ندارم؛ اما میتوان نفت خام را به عنوان پشتوانه ارز معرفی کرد. یعنی مشخص باشد که در ازای مقدار معینی از ارز جدید چقدر میشود میتوان نفتخام دریافت کرد.
به جریان افتادن دوباره بحث درباره تغییر ارز ملی، به معنی این است که مقامات ایرانی رخداد فروپاشی مالی جهانی و برقراری سیستم جایگزین را قریبالوقوع دیده، خود را برای چنین شرایطی آماده میکنند؛ بدون اینکه به اطلاعرسانی به مردم اهمیت دهند.
چرا حوزه هیچ کاری در قبال بانک های ربوی انجام نمیده؟!
اکثر مراجع تقلید اعلام کردند که این سیستم بانکی ربوی اعلام جنگ با خدا است.
اگر در آپارات دنبال عبارت «بانک های ربوی - دکتر حسن عباسی» بگردید، چند کلیپ پیدا خواهید کرد که در آن ایشان موضع حوزه را توضیح داده.
در مورد رهبر و حوزه هم واقعیت این است که زور هیچکدامشان نمیرسد که این سیستم بانکی را عوض کنند. چون ابزارهای قدرتی دست وابستگان به روچیلدها بوده که میتوانستند مملکت را به جنگ داخلی بکشانند.
اینها اینقدر قدرت دارند که ۳۰ سال پیش درست جلوی قبله مصلی تهران معبد زیگورات خود را به نام بانک تجارت ساختهاند؛ تا قدرتنمایی کنند.
اینگونه نیست.
نفوذ مافیای جهانی به سردستگی روچیلد و بانک اچ اس بی سی از اواخر دوران خاتمی و با راه انداختن بانکداری خصوصی در ایران حاصل شد.
بنیانگذار بانک کارآفرین، پرویز عقیلی کرمانی اولین بانک خصوصی مدیر شعبه دبی بانک اچ.اس.بی.سی بوده است.
در مورد ساختمان بانک قوامین در میدان آرژانتین(و نه تجارت) در دهه ۷۰ شنیده ام که ابتدا متعلق به یک نهاد مالی وابسته به وزارت اطلاعات بوده است و بعدا بانک قوامین آنرا خریده است. با توجه به نفوذ گروههای مشکوک از جمله گروه سعید امامی و مهرداد عالیخانی که مرتبط با مافیای جهانی هستند ، وجود برج و ساخته شدن آن را میتوان به آنها نسبت داد.
زمانی که این ساختمان ساخته شد، تا جایی که بخاطر دارم تابلوی بانک تجارت را داشت
جناب شاکری با توجه به وضع تنش آلود مرزهای امریکا و مکزیک که خبر گسیل نیروهای نظامی به آنرا میشنویم و قصدی که آملو برای ضربه زدن به امریکا داردُ اگر ایران تصمیم به ایست و بازرسی در تنگه هرمز بگیردُ چقدر محتمل میدانید که به جنگ بین ایران و امریکا منجر شود؟
سلام،
از تاخیر درجواب عذر میخواهم.
همیشه احتمال دارد که اوضاع از کنترل خارج بشود؛ و یا گروه سومی عملیات false flag انجام دهد و زمین برخورد را ایجاد کند.
اما به نفع هیچکدام از طرفین ایران و آمریکا نیست که در این مقطع درگیر شوند.
مشکل اصلی آمریکا با چین است و فشار بر روی ایران برای این است که ایران را از همراهی با چین منصرف کند. شخصا باورم این است که ایران بر اثر اشتباه استراتژیک و کوتاهبینی با چین اتحاد برقرار کرده؛ و اگر زودتر آن را جبران نکند هزینههای زیادی خواهد پرداخت.
حملات تروریستی اخیر در سریلانکا و دیگر مکانها، همه برای بیثبات کردن متحدان چین است.
بنابراین یکی از احتمالات این است که هرگونه درگیری بین ایران و آمریکا، جنگ جهانی را کلید بزند. احتمال اینکه جنگ فقط بین ایران و آمریکا باقی بماند و ادامه پیدا کند وجود ندارد.
امیدوارم ایران در مواجهه چین و امریکا آنچنان رفتار کند که به نفع ایران و اسلام است.
شخصا تعصب خاصی روی چین یا ملی گرایان مسیحی امریکا ندارم؛ اما ملی گرایی شیعه ایرانی را امری باارزش و ذی قیمت میدانم.
میراث باستانی ایران و خاورمیانه و هویت اسلامی-شیعی به ایران ارزشی بخشیده که ملی گرایی ایرانی قابل مقایسه با هیچ یک از انواع چینی هندی افغان یا حتی مسیحی- امریکایی نیست.
یک جنبش قومی-قبیله ای و خونی نیست. موجودیتی دینی و فرهنگی است.
هرچند خطر چین را قبول دارم اما تا وقتی امریکاییها خلیج فارس را تسلیم ما نکنند هیچ همکاری ای بین ما و آنها معنی ندارد.
بانک مرکزی ایران ارز رمزنگار ملی خود را به نام Paymon و با پشتوانه طلا راه اندازی میکند.
https://t.co/0ywY0kIDto
سلام،
هر روز یک تکنیک جدید دزدی اختراع میشود و نکته قابل توجه این است که هر دفعه مردم گول آن را میخورند.
ادعای پشتوانه طلا برای رمزارز به معنی این نیست که هر وقت دارنده ان خواست بتواند معادل قیمت بازار رمزارز، طلا بگیرد. بلکه مقدار مشخصی طلا، مثلا یک گرم ، خواهد گرفت.
یعنی فرق چنین رمزارزی با بقیه این است که کار و خدمات با چیزی میادله شود که فقط مثلا ۵٪ ارزش واقعی را دارد.