شایعات جنگ جهانی هنوز ادامه دارد
تاریخ نشر:باسمه تعالی
سالهای زیادی است که شایعات مربوط به رخداد جنگی، که منجر به درگیر شدن همه کشورهای عالم میشود، گفته و شنیده میشود. بسیاری از این قبیل اخبار واقعی و معتبر بود و مدت زیادی است که دنیا در یک قدمی لبه پرتگاه قرار دارد. شاید همین باور، که شرایط پیچیده دنیا چنان است که هر درگیری محلی کوچک میتواند همه دنیا را منفجر کند، باعث شده که کسی جرأت شروع جنگ را نداشته باشد. اما نکته جالب توجه این است که هنوز میزان شایعات مربوط به رخداد جنگ کم نشده و هنوز دنیا در یک قدمی پرتگاه جنگی بزرگ است.
به عنوان نمونه اخیراً وزیر خارجه پاکستان اعلام کرده بود که ارتش هند قصد دارد بین ۱۶ تا ۲۰ آگوست، عملیات نظامی بزرگی را بر علیه پاکستان اجرا کند. نظر بسیاری از مقامات نظامی هند این است که تنها راه حل مناقشه با پاکستان، پیروزی قاطع نظامی است، تا بتوان برای صد سال آینده مسأله را حل شده فرض کرد. اما مشکل این است که وقتی دست به عملیات میزنند، تازه درمییابند که نه تجهیزات نظامی آنها به خوبی آن چیزی است که فرض میکردند؛ و نه نظامیان از تجربه و آموزش کافی برخوردارند.
نمونه دیگر مانور نظامی ناتو در دریای سیاه است؛ که با حضور نیروهای دریایی آمریکا، بلغارستان، یونان، کانادا، هلند، رومانی، و ترکیه، با دعوت گرجستان و اوکراین انجام میشود.[1,2] هفته گذشته ناتو اعلام کرد که دریای آزوف و تنگه Kerch را جزء آبهای بینالمللی میشناسد و از تمام توان نظامی خود برای تضمین رفتوآمد آزاد کشتیهای بینالمللی استفاده خواهد کرد.[3] در حالی که در سال ۲۰۰۳ توافقی بین روسیه و اوکراین حاصل شد که طی آن دریاز آزوف و تنگه کرچ را جزء آبهای مشترک بین دو کشور اعلام کردند و پارلمانهای دو کشور نیز این توافق را تأیید کردند.[4] بنابراین هیچکدام از این دو کشور نمیتوانند ادعا کنند که این دریا جزء آبهای بینالمللی است، تا بتوانند کشتیهای نظامی کشورهای دیگر را به آن دعوت کنند. به علاوه این دریا بسیار کمعمق است و کشتیهای تجاری بزرگ نمیتوانند در آن وارد شوند. به همین دلیل پوتین دستور داده که نیروهای دریایی روسیه در دریای سیاه به حالت آمادهباش درآیند و آماده رزم شوند.[1]
با پایان یافتن تحقیقات Meuller در آمریکا، انتظار میرفت که دمیدن جناح چپ آمریکا بر هراس از روسیه تخفیف یابد. در حالی که بر عکس این مسأله رخ داد و در تظاهرات اخیر دموکراتها در آمریکا شعارهایی داده میشود که نشان از عمق نفرت از روسیه دارد. جناح چپ دریافته که نتیجه تحقیقات درباره دخالت روسیه در انتخابات این خواهد بود که امثال هیلاری کلینتون، به دلیل رشوه گرفتن از روسیه، محکوم شوند. آنها میدانند که روسیه در ارائه اسناد فساد رهبرانشان با ملیگراها همکاری کرده است. بنابراین دنبال انتقام از روسیه هستند.
شخصاً انتظار اینکه ناتو بتواند در دریای سیاه جنگی را شروع کند، ندارم. دلیل این امر هم خیلی واضح است: ۲۰ دقیقه پس از شروع جنگ تمام کشتیهای ناتو در دریای سیاه زیر آب خواهند بود. اما ترس از گسترش درگیری باعث میشود که روسیه در هدف قرار دادن این کشتیها احتیاط کند.
[1] Russia’s ships, missile systems put on duty due to NATO exercise in Black Sea http://tass.com/defense/1052558
[2] NATO to hold multi-national Sea Shield 2019 drills in Black Sea https://www.unian.info/world/10504107-nato-to-hold-multi-national-sea-shield-2019-drills-in-black-sea.html
[3] NATO set to guarantee free passage of ships via Kerch Strait — US envoy http://tass.com/defense/1051809
[4] Agreement between the Russian Federation and the Ukraine on cooperation in the use of the sea of Azov and the strait of Kerch https://www.informea.org/en/treaties/agreement-between-russian-federation-and-ukraine-cooperation-use-sea-azov-and-strait-kerch
[5] درباره اهمیت برخورد نظامی روسیه و اوکراین https://shakeri.net/3917
نظرتان درباره تروریست خواندن سپاه چیست؟
آیا ممکن است شرایط از کنترل خارج شود و ایران و امریکا درگیر جنگی طولانی به سبک جنگ ویتنام شوند؟
با وجود اینکه همراهی ملی گرایان با دولت ترامپ را قبول دارم اما برخی کارهای ترامپ چنان با خواست مافیاهای حاکم بر جهان همپوشانی دارد که گمان میکنم ملی گرایان در این قضیه بازی خورده اند و قصد گلوبالیستها این است که با درگیر کردن امریکا با ایران تخلیه انرژی هر دو جهان اسلام و مسیحیت و آمادگی برای ابرقدرتی چین گلوبالیست است.
با سلام،
۱- جنگ طولانی مثل جنگ ویتنام، بعید است دیگر عملی باشد. چون هر دو سیستم شکننده و آسیبپذیر هستند و جنگ طولانی منجر به فروپاشی هردو میشود.
۲- بعضی از کارهایی که به ترامپ نسبت داده میشود، در واقع کار جناح مقابل، و یا نفوذیهای در تیم ترامپ است. مثلا چند وقت پیش Q درباره نفوذی بودن وزیر مسئول تمام سازمانهای اطلاعاتی حرف میزد. فرض این بود که در این دو ساله، او با تیم ترامپ همراه است. اما حوادث نشان داد که او نفوذی است. خیلی از سفیران و نمایندگان دولت هم با جناح مقابل همراه هستند. در بین ارتش، علیالخصوص نیروی دریایی، تعداد فرماندهان همسو با جناح چپ زیاد است.
۳- بخشی از مشکل ملیگرایان با ایران این است که دولت ایران کاملا همسو با گلوبالیستها و فراماسون است. همین مطلب امکان مصالحه و معامله با آنها را از بین میبرد. چین هم اشراف اطلاعاتی کاملی بر ایران دارد و به همین دلیل میتواند اعمال نفوذ کند. اولویت اول ایران باید این باشد که بساط این فراماسونها را جمع کند و بعد روابط سیاسی خود را از اول بازنگری کند. هزینه باقی ماندن فراماسونها بر سر کار را باید سپاه بدهد.
منتها نکته نگرانکننده در ایران این است که رهبران ایران، بجای اینکه درست فکر کنند که علت اصلی هزینههای اضافی و دشمنیها چیست، بر طبل دشمنی با آمریکا میکوبند و بیشتر به گلوبالیستها امتیاز میدهند و با آنها همسوتر میشوند.