قانون در نظر گرفتن قتل دستهجمعی به عنوان جرم نفرت
تاریخ نشر:باسمه تعالی
اصطلاح Hate crime و یا «جرم نفرت» به جرائمی گفته میشود که علت آن نفرت از یک گروه یا نژاد یا عقیده است. چنین جرائمی جنبه فردی ندارد و از آن جهت که بخشی از جامعه را هدف میگیرد، باید با آن برخورد شدیدتری شود. اخیرا چند تن از سناتورهای گلوبالیست آمریکا پیشنویس قانونی را ارائه کردند که حمله دستهجمعی مردم به سیاستمداران فاسد، جزء مصادیق «جرم نفرت» به حساب آید.
اما چرا باید قتل دستهجمعی جزء مصادیق Hate crime، یا جرم نفرت، محسوب شود؟
جناح چپ گلوبالیست از این مطلب خبر دارد که کاسه صبر ملیگرایان مسیحی از فساد آنها، از جمله کودکآزاری و قربانی انسان در معابد شیطانی و دهها مدل فساد دیگر، لبریز شده است. به فرض که همه چیز طبق برنامه ملیگرایان پیش برود و آنها موفق شوند همه مجرمین را دستگیر و محاکمه کنند، روند این محاکمات طولانی است و میزان محکومیت نمیتواند متناسب با جرائم انجام شده باشد. به علاوه احتمال اینکه بخشی از مجرمین بتوانند مشمول تخفیف شوند، زیاد است. لذا کاملاً قابل پیشبینی است که مردم پس از مشاهده مدارک جرم این مجرمین، خود اقدام به قتل این افراد کنند.
تصور کنید مردم عصبانی به افرادی از یک جناح سیاسی در خیابان و اماکن عمومی حمله کنند، و آنها را بکشند. طبعا کنترل افکار عمومی در چنین شرایطی راحت نخواهد بود و بقیه مردم کنجکاو میشوند که در مورد شدت و نوع جرائم کل افراد آن جناح سیاسی تحقیق و جستجو کنند. در چنین شرایطی کنترل narrative و ارائه روایت دلخواه از ماوقع راحت نخواهد بود؛ و رسانههای گلوبالیست نمیتوانند از جناح سیاسی خود دفاع کنند. وقتی جمعبندی مردم این بشود که کل یک جناح سیاسی دچار فساد هستند، نمیشود درباره مظلومیت آنها در رسانهها تبلیغ کرد.
اما اگر قبل از شروع حمله به مقامات سیاسی فاسد، چنین حملهای را قانوناً مصداق «جرم نفرت» معرفی کنند، رسانهها میتوانند با ارائه روایت دلخواه از واقعیت، چنین وانمود کنند که هرکسی که به مسئولین فاسد، که مدارک جرم آنها فاش شده، حمله کند مرتکب «جرم نفرت» شده است.
گلوبالیستها در آمریکا میدانند که روزهای سختی در پیش دارند و شاید گزینههای خوبی برای دفاع از خود نداشته باشند. به همین دلیل زمینه کنترل افکار عمومی و داشتن دست برتر در ارائه روایت خود از واقعیت را از حالا فراهم میکنند.
[1] Senate passes bill to make lynching a federal crime https://thehill.com/homenews/senate/430023-senate-passes-bill-to-make-lynching-a-federal-crime
بسم الله الرحمن الرحيم
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم
لعنت ابدی خداوند بر شیطان و اعوان و انصارش. امیدم به سنت لایزال الهی است که تمام گلوبالیستهای جهان محو و نابود و ریشه کن شوند. و مکرو مکرالله ان الله خیرالماکرین.
با سلام.
با صرف نظر از این که آیا دموکراسی درست است یا خیر، برایم سوال بود که در خود غرب چقدر به این اصل وفادارند که دائم آن را بر سر دولتهای دیگر میکوبند.
اگر ممکن است با توجه به این که در کانادا هستید و اخبار آمریکا را نیز از زوایههای دیگر مطالعه میکنید، تحلیلتان را بیان کنید.
با تشکر.
ضمن عرض سلام،
تقلب انتخاباتی به این مدل که رای تقلبی در صندوق بریزند و یا نام هرکسی را که بخواهند از صندوق درآورند، رخ میدهد؛ اما هم موارد آن کم است و هم قابل پیگیری و مجازات است. البته اگر یک اراده سیاسی دنبال کشف حقیقت باشد.
دلیل اصلی که در غرب به دموکراسی وفادار ماندهاند این است که میدانند با کمک رسانهها میشود افکار عمومی را به هر طرف که بخواهند ببرند. اصل مهم تسلط بر رسانهها است. برای تضمین اینکه مردم تفکر مستقل را یاد نگیرند سیستم آموزشی عمومی درست شده، که نحوه فکر کردن مردم را از کودکی شکل دهی و یکسانسازی کنند. فشارهای وارد شده در دانشگاه نیز برای این است که دانشجوها فرصت تفکر مستقل را نداشته باشند. بعد از دانشگاه هم اکثرا باید بدهی دوران تحصیل را بپردازند، بنابراین اگر شغل بخواهند پیدا کنند، معمولا تا زمان بازنشستگی هوس تفکر مستقل به سر کسی نمیزند.
اما همین سیستم هم ضعفهایی دارد و کسانی که با آن آشنا هستند میتوانند راهکار زمین زدن آن را پیدا کنند. همین مطلب باعث شده که جناح چپ را شدیدا به سمت کمونیسم و فاشیسم متمایل کند و حتی بعضی چهرههای شاخص از لزوم تعطیلی رای گیری ریاستجمهوری حرف میزنند.
تعهد گلوبالیستها به دموکراسی تا جایی است که کنترل دست خود آنها باقی بماند. مقاله زیر درباره لزوم مقابله با هر چیزی که این کنترل را از آنها بگیرد، بحث میکند:
Stop the online conspiracy theorists before they break democracy
با سلام.
از پاسخ شما متشکرم.
آیا یکی از اهداف خصوصیسازی دانشگاهها در ایران هم، گرفتن تفکر مستقل است؟
ضمن عرض سلام،
نقش کنکور و دانشگاه در ایران این است که جوانها را در سنینی که انرژی دارند، چنان سرگرم کند که کسی نتواند از آنها برای راهاندازی حرکت اجتماعی استفاده کند. جریانهای سیاسی دنبال تاسیس دانشگاه خصوصی میروند تا بتوانند به کادر خود مدارک تحصیلی بالا بدهند. اگر این کار را نکنند، این افراد باید خودشان دنبال مدارک تقلبی بروند و مشکلات مثل جریان کردان پیش میآید.
در ایران برنامهریزی درستی برای همسانسازی تفکر در دانشگاه نشده است.