آیا طلای کافی به عنوان پشتوانه ارزهای جهانی وجود دارد؟
تاریخ نشر:باسمه تعالی
در مقالهای که چند روز پیش با عنوان «اخبار ماه ژانویه ۲۰۱۹» نوشته بودم، خبر از تغییرات بزرگ مالی در دنیا داده بودم. اما هیچیک از مخاطبین این وبلاگ درباره جزئیات این تغییرات سئوال نکرد. شخصا از این که مطالب ارائه شده به عنوان توهم توطئه فرض شود، ناراحت نشده، بلکه احساس آرامش میکنم؛ چون احساس تعهد کمتری نسبت به صرف وقت و ارائه جزئیات بیشتر خواهم داشت.
گذشته از این مطلب، ادعایی که درباره این تغییرات مالی جهانی میشود این است که سیستم بانکی موجود، که تماما در مالکیت زرسالاران بزرگ دنیا مانند روچیلدها است، به پایان کار خود رسیده و همه اقتصادهای بزرگ دنیا را به ورطه ورشکستگی کشانده است. گلوبالیستها برای جایگزین کردن این سیستم برنامه دیگری داشتند؛ و در یک مقاله در دو ماه پیش در اینباره توضیح داده بودم.[1] اما ظاهرا مقاومتهایی در برابر برنامه آنها صورت گرفته است. برنامه ملیگرایان آمریکا این است که کاری کنند که همه بانکها و اموال زرسالاران در همه کشورهای دنیا ملی شود. بنا بر نقل آنها، حتی بانک مرکزی ایران نیز در حال حاضر ملی نیست و متعلق به روچیلدها و تحت کنترل آنها است. احتمال زیاد میدهم دلیل اصلی که هیچ کدام از دولتهای ایران نتوانستند مسئله ربا در بانکها را حل کنند، این باشد که اساسا بانک مرکزی خارج از حوزه اختیار آنها است.
در مرحله بعد قرار است هیچ ارزی بدون پشتوانه باقی نماند؛ و دلار آمریکا قرار است پشتوانه طلا داشته باشد. درباره نحوه تبدیل ارزهای مختلف به همدیگر، پیشنهادات زیادی شنیده میشود و یکی از این پیشنهادها با نام Quantum Financial System است. البته برای نهایی شدن آن باید منتظر توافق کشورهای جهان باشیم.
ادعای آمریکا این است که حدود ۱۶ هزار تن طلا در خزانه آنها وجود دارد. ارزش این مقدار طلا حتی به یک تریلیون دلار هم نمیرسد. بنابراین سئوالی که برای خودم پیش آمد این بود که «آیا طلای کافی در دنیا موجود است تا همه ارزهای دنیا را پشتیبانی کند؟» در بین بحثهایی که اخیرا شنیدهام، نکتهای را یافتم که تا بحال نشنیده بودم؛ و آن این بود که تنها ذخایر طلای زیمبابوه ۱۳ میلیون تن برآورد میشود.[2] بنابراین طلای کافی به عنوان پشتوانه همه ارزهای دنیا وجود دارد.
یکی از مسائلی که در سالهای اخیر برایم مبهم مانده بود، مسئله مشکلات اقتصادی بزرگ زیمبابوه و تورم شدید در این کشور بود. ظاهرا ریشه همه این مشکلات رقابت قدرتهای بزرگ دنیا برای کنترل و تسلط بر معادن عظیم طلای این کشور بود.
[1] سقوط بازارهای مالی حتمی است https://shakeri.net/3774
[2] Zimbabwe sits on 13m tonnes gold reserves https://www.chronicle.co.zw/zimbabwe-sits-on-13m-tonnes-gold-reserves/
سلام
با تشکر
واقعا برام تعجب آوره که بانک مرکزی ما ملی نیست
ایکاش مستندات این بخش رو بدست بیاریم
حقیقتا هرچه که بنویسید خواندنی هست و انقدر فقر اطلاعاتی ما زیاد هست که خب اغلب سوالی برای خود من به شخصه پیش نمیاد!!!
البته من گمان کردم تغییرات مالی بزرگی که ذکر کرده بودید،همون تغییرات ارز جهانی و Zoin و افت سهام و... هست.نه اینکه از طرف ملی گرایان تغیراتی رخ بده
ضمن عرض سلام و تشکر،
مطلب درباره بانک مرکزی را فقط نقل کردم و خودم اطلاعات مستقلی ندارم.
مطلب درباره zoin را نیز نقل کرده بودم. البته شرایط مطابق برنامه گلوبالیستها پیش نرفت و قضیه ارز بدون پشتوانه دیجیتال ظاهرا منتفی است.
با سلام و ادب
با اين حساب ايران هم داراي پشتواني طلاي بسيار كم مانند سايرين ميباشد. اگر در خاطر داشته باشيد در يك دوره طلاي بسيار از مرز تركيه خارج شد و داستان در همان جا مسدود شد.
بازار ارز و سكه كه در اين روزهاي اخير اتفاق افتاده و همچنان ادامه دارد نيز حاكي از اين موضوع است با خروج طلا به شكل سكه از بانك مركزي با همكاري خائنيني كه در آنجا وجود دارد به همين سمت و سوي پيش مي رويم، بطوريكه رابطين نامحسوس از طرف آنها براي خروج از كشور حتي معرفي شده است، كه به چه صورت عمل كنند.
ضمن عرض سلام و تشکر،
ایران میتواند ذخایر نفت خود را به عنوان پشتوانه پول معرفی کند و نحوه تسعیر ارز و تعیین قیمت نفت نسبت به طلا، در سیستم اقتصادی کوانتومی تعریف میشود.
قرار است این سیستم با استفاده از کامپیوترهای کوانتومی نرخ تبدیل همه ارزها را بر اساس نسبت قیمت همه پشتوانهها تعیین کند. البته هنوز نحوه عمل سیستم نهایی نشده، چون یک اشتباه محاسبه میتواند در کسری از ثانیه، همه ثروت یک کشور را بیارزش کند.
باتشکر از مطالب آقای شاکری
بانظرتون موافقم
با سلام
من یکی از کاربرانی بودم که زیر نوشته ذکر شده شما کامنتی ارسال کردم و به انتقاد از سطح مطالب پرداختم. واقعیت این است که نفس کار شما که پیگیر موضوعاتی هستید که کمتر به آن توجه می شود و لزوم تعمق بیشتر به وقایع و دیدن جزییات واقعی پشت پرده هر خبر و واقعه خوب و قابل تقدیر است چون کمتر حداقل در سایت های فارسی زبان به آن پرداخته می شود. اما نکته این است که در این مورد هم امکان افراط وجود دارد و برخی اوقات واقعیت ممکن است با توجه بیش از حد به جزییات و شاخ و برگهایی که اخبار پیدا می کنند دوباره دیده نشده و نقض غرض شود.
در خصوص بحث طلاهم در آمریکا خیلی افرادی که در نگاهی خاصی به اخبار نظیر شما دارند روی خرید طلا بسیار تاکید می کنند. البته بیش از طلا اکنون روی نقره تمرکز می شود ظاهرا نسبت قیمت طلا به نقره الان حدود ۶۸-۶۹ واحد است (عدد را مطمین نیستم و تقریبی است) و این نسبت قبلا خیلی کمتر بوده است و بسیاری از بانک ها هم به همین قرینه در حال خرید نقره در کنار طلا هستند چون در موج بعدی رکود اقتصادی که حتما رخ خواهد داد (زمان آن بین ۱-۲ سال آینده پیش بینی می شود) ذخایر نقره در کنار ذخایر طلا ظاهرا نقش مهمی را ایفا خواهد کرد. در خصوص بانک مرکزی ایران هم به نظرمن این موضوع درست نمی رسد. چرا که طبق مواردی که من در سایت های خارجی دیده ام و ذکر شده است کشورهایی معدودی زیر نظر راچیلدها نبوده اند که از جمله آنها ایران است و سایر آنها هم که نبودند در معرض جنگ های اخیر بوده اند نظیر عراق و سوریه و کره شمالی و لیبی.
ضمن عرض سلام،
من طرفدار خرید طلا نیستم. ذکر اسم طلا برای شروع بحث درباره تغییرات مالی جهانی که در کنفرانس داووس قرار است تصمیمگیری نهایی بشود، است.
مرجع ادعا درباره بانک مرکزی ایران حرف QAnon در پست 136 است. بقیه anon هادراین باره حرفهای زیادی زدهاند که این ادعا را از آنجا نقل کردم.