ماجرای قربانی انسان در آزمایشگاه سرن
تاریخ نشر:باسمه تعالی
حدود ۴ روز پیش یک ویدیو کلیپ پخش شد که نشان میداد که عدهای با جامههای سیاه در شب، جلوی مجسمه شیوا در آزمایشگاه سرن، مراسم قربانی انسان به راه انداختهاند. طبیعتا عده زیادی با مسئولان این آزمایشگاه بزرگ تماس میگیرند و توضیح میخواهند. ظاهرا آنها هم در پاسخ گفتهاند که این اتفاق یک شوخی بوده که از طرف مهمانان و مدعوین به این آزمایشگاه انجام شده و مسئولین این آزمایشگاه نه این کار را تایید میکنند و نه در آن نقشی دارند. اما این ادعا چقدر قابل باور است؟
قبلا در مقاله دیگری درباره این آزمایشگاه و مجسمه شیوا، خدایگان مرگ و نیستی هندوها نوشته بودم. شاید تا بحال مسئولین آزمایشگاه سرن میتوانستند ادعا کنند که مجسمه شیوا فقط به عنوان یک اثر هنری نصب شده است. البته چنین ادعایی را میشود علامت عوام بودن و بیاطلاعی آنها دانست. چون در این عالم هر چیزی مفهوم و کاربردی دارد. ادعای هنر برای هنر را فقط در بین عوام کالانعام میشود پیدا کرد. اما رخداد این مراسم قربانی، حتی از نوع شوخی آن، چنین بهانه ای را از آنها خواهد گرفت. اگر این مجسمه برای عدهای به عنوان شیئی قابل پرستش است که بشود در جلوی آن قربانی انسان انجام داد، قطعا جای چنین چیزی در یک آزمایشگاه علمی نیست.
اما واقعیت تلخ دوره معاصر این است که علم تجربی خود به صورت یک دین درآمده است. دینی که ادعایش این است که انسان را قادر میسازد که به حقایق کائنات دست یابد، همه مشکلات خود را حل کند و به جای اینکه نیاز به پرستش خدا داشته باشد، خود خدایی کند. غلط بودن این ادعا با اینکه بسیار واضح است، عده زیادی را به دنبال خود کشانده است. دست خالی علم تجربی در نهایت منجر به این میشود که پیروانش به وادی خرافات و اینگونه مراسم شیطانپرستی بیافتند.
اگر واقعا ادعای مسئولین این آزمایشگاه درست باشد که نقشی در اجرای این مراسم نداشتهاند، باید پرسید چرا افرادی به عنوان مهمان و مدعو پذیرفته میشوند که گرفتار چنین خرافههایی هستند و اساسا قابل دعوت شدن به عنوان اهل علم نیستند. واقعیت این است که اکثر کسانی که در مراکز تحقیقاتی و موسسات علمی فعال هستند، درک درستی از علم ندارند و نمیتوانند علمی را که به دنبال آن هستند، تعریف کنند و فقط به دنبال نام و نانی راه افتادهاند. طبیعتا وجود چنین افرادی در مراکز علمی منجر به رخداد امثال اتفاق مذکور میشود.
شخصا بر این باورم که مسئولین آزمایشگاه سرن، مانند بسیاری از اصحاب علم تجربی که عقاید خرافی و شیطانی خود را در پس ظاهر سکولار مخفی کردهاند، آگاهانه و به منظور رساندن یک پیام، مجسمه شیوا را در مرکز خود نصب کردهاند. اما حادثه مذکور میتواند فقط به این عنوان باشد که اول توجه همه را جلب کند و بعد از چند روز با اثبات شوخی بودن آن، هر کسی را که این خبر را پخش کرده و این آزمایشگاه را به انجام مراسم قربانی متهم کرده، منکوب کنند. چنین کاری باعث میشود که در ذهن مردم، افرادی که در چنین مواردی افشاگری میکنند، بیاعتبار فرض شوند.
سلام
خیلی ممنون از مطلبتون.
به نظر شما استفاده روسیه از فضای ایران و پایگاه هوایی همدان،در شرایط فعلی کار درستی است؟
آیا نیروی هوایی ایران قصد ورود به سوریه رو داره؟
اصلا اگر روسیه از فضای ایران استفاده کنه ممکنه گشایشی در جنگ رخ بده یا در پس پرده این کار، اهداف سیاسی دیگری وجود داره.
خیلی ممنون میشم اگر نظر خودتون رو در این زمینه بیان بفرمایید.
اخیرا آقای علاء الین بروجردی یک واقعه تاریخی رو گوشزد کرده که در زمان حمله آمریکا به افغانستان، آمریکا رسما درخواست کرد از فضای ایران استفاده کنه و ما اجازه ندادیم.
به نظر شما بیان دوباره این واقعه برای توجیه اعطای مجوز ایران به روسیه است. به نظرتون حضرت آقا (مد ظله العالی) با این موضوع موافقند و یا بازهم در این زمینه مانند قضیه برجام خیانتکاری مجلس رو شاهدیم؟
با تشکر
ضمن عرض سلام وتشکر از عنایت جنابعالی
انشاءالله در یک پست جدا درباره این موارد بحث خواهم کرد. اما آنچه که مختصرا میتوانم بگویم این است که دستهای استعماری شرایط روحی و روانی و فرهنگی جامعه ایرانی را تضعیف کرده اند. وقتی باور قشر قابل توجهی از مردم این باشد که برای بهبود شرایط اقتصادی باید با قدرتهای جهانی کنار بیاییم، طبیعتا چنین ملتی استعمارپذیر میشود. رهبری هم هرچقدر بخواهد یکتنه حرکتی را انجام دهد و بعضی مواقع هم بدون توپ بازی کند، در آخر کار باید توان نهایی جامعه را درنظر بگیرد.
در چنین شرایطی نمیشود سیاست نه شرقی و نه غربی را ادامه داد. اجازه استفاده روسیه از پایگاه هوایی ایران اتفاق ناگواری است که عملا نقش ایران را از یک قدرت مستقل به یک کشور درجه دوم تقلیل داد.
روسیه هم دقیقا همین قصد را دنبال میکند. شعاع عملیاتی بمبافکن های روسی به اندازه ای بود که از داخل خاک روسیه بتوانند عمل کنند. کوتاه کردن فاصله تا سوریه به میزان هزار کیلومتر فقط صرفه جویی ناچیزی در سوخت هواپیماها را باعث میشود.
زمانی ادعای ایران این بود که رهبری جهان اسلام را به عهده دارد. حالا در ذهن دیگر ملتهای مسلم چنین جا افتاده که قیصر روسیه که جانشین تاریخی امپراطوری روم شرقی است، از ایران به عنوان پایگاهی برای حمله به اسلام استفاده میکند.
در صحنه جهانی درست است که آمریکا در حال افول است، ولی ایران با شتابی چند برابر در حال سقوط است. وضعیت اخلاقی و روانی مردم که از طریق سایتهای اجتماعی قابل مشاهده است، از چشم رقبای جهانی مخفی نمانده است و خود رئیس جمهور ایران از لزوم تبعیت از قدرتهای جهانی و شعارهای توخالی دادن حرف میزند.
همه اینها نشان از این دارد که در آینده نزدیک ایران با بحران های داخلی و چالشهای بینالمللی جدی روبرو خواهد شد.